orarend -

Asztalos tanműhely

A Faktor Tanműhelyek Kft. asztalos tanulók számára biztosít gyakorlati képzőhelyet. Cégünk húsz éve foglalkozik tanulók szakmai képzésével, oktatóinkat nem csak szakmai tudás, hanem pedagógiai kompetenciák alapján is választjuk. Elkötelezettek vagyunk a minőségi szakmai oktatás és a nevelés felé. 

A diákok naponta 7 h-tól délután 14 h-ig dolgoznak gyakorlati napjaikon. Ez idő alatt kötelező betartaniuk a Kft. házirendjét, amely a Letöltések menüpontban megtekinthető. Az asztalos üzemben a diákok közvetlenül a gyártás folyamatán keresztül sajátíthatják el a szakmát, a tanműhelyen kívül pedig megfigyelhetik a helyszíni szereléseket, beépítéseket.  Célunk, hogy a diákok ne csak a szakmai fortélyokat tanulhassák meg, hanem képesek legyenek globálisan rálátni a szakmájukra. 

Szakmai kirándulások keretében szakmai napokon, kiállításokon veszünk részt. A tanmeneten kívül a szakmai képzésünket kibővítjük az új technológiák alkalmazásával. A tananyag mellett olyan ismeretekkel bővítjük tanulóink tudását, melyek ma az asztalos iparban elengedhetetlenek.